DIGITALS

Digitals werkt continu aan innovatieve oplossingen op het gebied van winkelinrichting. Of het nu om schapverdelers, displays, of andere winkelinrichtingsartikelen gaat of dat u op zoek bent naar specifieke technische oplossingen met betrekking tot de optimalisatie van uw electronische schaplabels, u treft bij ons een enthousiast en gemotiveerd team dat voor uw situatie met een klantspecifieke oplossing komt. Dat doen we in de Benelux maar ook in de rest van Europa en zelfs daarbuiten. Elke dag weer, in elk opzicht.

Digitals is specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van slimme oplossingen voor schapinrichting. Digitals is specialist in het leveren, installeren en managen van digitale prijskaarten.

Door de nauwe samenwerking met diverse leveranciers van electronische prijskaartjes, zijn wij in staat om u altijd een gerichte oplossing te bieden, welk systeem u ook kiest.

Dankzij onze grote productiecapaciteit kunnen wij u niet alleen snel van een standaard product voorzien, ook voor een inrichtingsconcept op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Digitals biedt u altijd de beste oplossing. Een oplossing die zich ruim heeft bewezen in de praktijk en uitgebreid is getest in een in-store omgeving. Ons team van toonaangevende experts op het gebied van ontwerp, engineering en prototyping garandeert u een succesvol eindresultaat. Niet alleen in de vorm van full-scale prototypen, maar ook als het gaat om een solide ondersteuning tijdens de realisatiefase.

Digitals is sterk op het gebied van electronische prijskaarten door eigen producten en ontwikkeling, zowel hardwarematig als softwarematig. Hierdoor wordt het werken met digitale prijskaartjes efficiënter en eenvoudiger en biedt dat voor u de beste oplossing.

Digitals is er trots op de onderstaande bedrijven tot haar klantenkring te mogen rekenen.