SHOPTALKER

De Multi-Clip® is een multi functionele bevestigingsklem waarmee alle digitale schaplabels van zowel Pricer als Imagotag zelfstandig kunnen staan, bevestigd kunnen worden aan Tego-schappen en bevestigd kunnen worden aan peghook houders. One clip does it all.

ALS STANDAARD
De Multi-clip® is als standaard te gebruiken waardoor u de schaplabels zelfstandig kunt neerzetten op het schap of in een vitrinekast. De hoek waaronder de labels staan is instelbaar bij de grotere labels.

ZOWEL VERTICAAL EN HORIZONTAAL
Met de Multi-Clip® kunt u uw prijskaarten zowel in horizontale als in verticale positie gebruiken

30 GRADEN HOEK
Uw digitale prijskaart is optimaal te presenteren recht naar voren gericht (frontaal) of in een 30 graden hoek zowel opwaards als neerwaards.

PEGHOOK BEVESTIGING
De Multi-Clip® kan gebruikt worden om uw digitale prijslabel te bevestigen aan een peghook. De clip kan uw prijslabel onder diverse kijkhoeken positioneren voor optimale afleesbaarheid.

SHOP TALKER
Op de Multi-Clip® kunnen direct shoptalkers(presentatie kaarten) geplaatst worden zodat u bepaalde producten van aanvullende marketing boodschappen kunt voorzien.

KOSTENBESPAREND
De Multi-Clip® is eenvoudig en snel op uw schappen te bevestigen. Door de multifunctionele toepassing heeft u slechts één clip nodig voor alle toepassingen die u kunt verzinnen. Hierdoor werkt u snel, bent u flexibel en origineel in uw uitstraling.

MULTI-CLIP® IS TE MONTEREN OP DE VOLGENDE LABELS:

Pricer Imagotag
SmartTAG Small G1G1 retail 1.6 red
SmartTAG Medium G1 retail 2.2 red
SmartTAG Large G1 retail 2.6 red
SmartTAG HD Small G1 retail 2.7
SmartTAG HD Medium G1 retail 2.7 red
SmartTAG HD Large G1 retail 4.2 red
SmartTAG HD 110 G1 retail 4.4
SmartTAG HD 200 G1 retail 4.4 red
Combinatie SmartTAG HD Medium en Large G1 retail 7.4
G1 retail 7.4 red